About

Omdat er van het oude verhaaltje dat hier stond niet veel meer klopte heb ik de ‘contol’- en de ‘a’ toets van mijn toetsenbord ingedrukt. Stap twee was voor mij het knopje delete indrukken. Na dat gedaan te hebben staarde een heel lege witte pagina me aan. Eng leeg, zou je hem kunnen noemen. Ik persoonlijk vond hem niet tot de categorie ‘eng’ behoren. Ik ben gek op witte blaadjes. Ik weet nooit hoe ik moet beginnen, maar als ik dan toch eenmaal begonnen ben, vind ik het een feestje om ze helemaal vol te schrijven. Aangezien deze pagina als titel iets in de richting van ‘about’ heeft is het misschien een goed plan om iets over mezelf (Sofie) en Rachel te vertellen. Om nou een about-pagina vol te typen over witte blaadjes is namelijk ook weer zoiets….

Momenteel zit Rachel in Londen. Ik ben erg jaloers. Londen is de stad waar ik op dit moment zou willen zijn. Ik denk dat mijn bankrekening daar iets minder blij mee zou zijn, en op lange termijn zou ik er zelf ook blij mee moeten zijn dat ik op dit moment niet in Londen ben, maar ik ben niet in Londen, dus ik hoef me ook helemaal niet druk te maken over wat mijn bankrekening ervan zou vinden áls ik in Londen was. … tsja. Ik had het over de lange termijn. Ik citeer: ‘… en op de lange termijn zou ik er zelf ook blij mee moeten zijn dat ik op dit moment niet in Londen ben’. De uitleg van die zin valt samen te vatten in een klein zinnetje: IK GA NAAR NEW YORK! Op 17 oktober vertrekt mijn vliegtuig. Ik ben net, uitverveling, weer begonnen met Lost kijken, dus dat vliegtuig spreekt me iets minder aan, maar daar wil ik me maar al te graag overheen zetten. Natuurlijk. New York is geweldig, en zonder geld is New York nog steeds geweldig, maar vast toch wel ietsje minder geweldig, daarom ben ik bang (nee ik ben niet bang hoor) dat ik moet gaan sparen. S-p-a-r-e-n. Wat is dat? Hmm, ik ga mijn best doen…

Om nu echt even wat feitjes over mezelf en Rachel op een rijtje te zetten, kan ik jullie vertellen dat we allebei 16 zijn. Als je het echt op een rijtje wil:
16
16
16
Oke, flauw.
Een andere overeenkomst is dat we na de zomervakantie allebei VWO 5 doen. Een verschil is dat ik tegen die tijd 17 ben, en Rachel het dan nog even met het mooie getal 16 mag doen. Ik ben dol op winkelen, en ik kan met 100% zekerheid zeggen dat Rachel dat ook is. Ik denk dat er in onze smaak en stijl veel verschil zit, maar hoewel ik zelf niet alles wat Rachel draag ook heel snel aan zou trekken, vind ik het toch heel erg mooi. En dat zeg ik niet uit beleefdheid. Ik ben slecht in het omschrijven van kledingstijlen, dus ik zal hier een stukje open laten, waar Rachel haar gang mag gaan (in de rest van dit stuk heeft ze ook die vrijheid hoor, maar eigenlijk verplicht ik het haar hier).

(Indien nodig mogen er gerust wat enters toegevoegd worden)
Verder heb ik nu een geweldige ingeving. Namelijk dat ik naar bed ga, en de rest van deze about-pagina aan Rachel overlaat. … of misschien als Rachel geen zin heeft aan mezelf.

De volgende geweldige ingeving, dit keer door mij (Rachel). Die enters hebben we niet nodig, want de pagina is al zo lang. Ik ben inmiddels weer terug uit Londen, waar ik -natuurlijk- geshopt heb. Mijn ouders kunnen nu geen Topshop meer zien maar dat is gewoon hun eigen schuld, moeten ze me maar niet naar Londen meenemen. Als Sofie, op het lange termijn, in New York is, gaat ze vast en zeker ook naar de Topshop. Want ja duh, het is en blijft de TOPSHOP! Topshop is net als H&M, alleen dan beter en orgineler en creatiever en… duurder. Maar dat hebben we ervoor over. Ik denk zelfs, dat Sofie en ik heel veel over hebben voor kleding. Er gaat geen MSN gesprek voorbij dat we het niet heeel even over onze nieuwe aankopen hebben, of over een mooi plaatje of trend die we tegen kwamen op het internet. Onze wishlisten worden regelmatig besproken, geschrapt en aangevuld. En zijn eigenlijk ook oneindig lang. Dat is ook 1 van de redenen dat we deze blog hebben; om alle mooie dingen kwijt te kunnen.

enjoy!

Oja, en kledingsstijlen omschrijven doen wij niet aan, daarvoor moet je maar gewoon onze blog blijven bezoeken.

Advertenties

5 Reacties to “About”

 1. luckywishes Says:

  ik heb het helemaal gelezen en jullie zijn wel erg cool (h)

 2. Suusje Q. Says:

  Wat een leuk verhaaltje!

 3. cookie Says:

  nice! hoelang bestaat de site al?

 4. Rachelupeka Says:

  nog kort, sinds eind februari ongeveer!

 5. Mariël Says:

  Rachel ! Ik zag al eerder je naam maar wist niet dat je één van de eigenaars bent 😀 Wat leuk. En de site is ook erg leuk, ik kom zeker vaker..

  ’t is een leuk stukje om te lezen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: